top of page

UTILIZAREA SITE-ULUI

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor și serviciilor prezentate pe site-ul Enviecosmetics.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor prezentate pe acest site. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului se recomandă citirea cu atenție a acestui material.

Înregistrarea ca utilizator al acestui site reprezintă acordul dumneavoastră implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate.

COPYRIGHT

 • ENVIECOSMETICS.RO este proprietatea SC CLASSICO BEAUTY STYLE SRL care îl administrează după legislația valabilă pe teritoriul României.

 • Întregul conținut al site-ului ENVIECOSMETICS.RO incluzând elemente de design și grafică web este proprietatea SC CLASSICO BEAUTY STYLE SRL și este protejat conform Legii dreptului de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială.

 • Folosirea fără acordul scris al proprietarului a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

 • Utilizatorul este obligat să folosească informațiile de pe site-ul ENVIECOSMETICS.RO doar în interes personal, fără a avea dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a-l reproduce parțial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor SC CLASSICO BEAUTY STYLE SRL fără acordul scris al acesteia

LIVRARE

Comenzile plasate de luni pana vineri vor fi livrate in 24 de ore si vor ajunge in 2 zile.  Comenzile plasate sambata si duminica vor fi livrate luni  si vor ajunge in 2 zile. In momentul actual Envie cosmetics livreaza doar in Romania.

SCHIMBAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

SC CLASSICO BEAUTY STYLE SRL își rezervă dreptul să facă modificări, actualizări privind termenii și conditiile, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor. SC CLASSICO BEAUTY STYLE SRL  își rezervă dreptul să facă modificări în structura site-ului fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor.

Continuarea folosirii site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate.


POLITICA DE RETUR

 

Poti sa returnezi orice produs in 14 zile de la data primirii, daca sunt in acceasi stare in care le-ai achizitionat. Returul se va efectua in 5 zile de la primirea produselor. Pentru retururi, transportul este suportat de client. 

NOTA:

 • 1. Politica de retur produs(e) menționată mai sus se aplică doar produselor comandate online pe ENVIECOSMETICS.RO ce au fost recepționate de către cumpărător persoană fizică în urma transportului prin curier;

 • 2. Pentru produsele ale căror colete reprezintă deteriorari vizibile la primirea prin curier, cumparatorul este rugat sa refuze recepția lor;

 • 3. Produsele comandate online pe ENVIECOSMETICS.RO sunt livrate numai sigilat in ambalaj original de la producator. Pentru unele categorii de produse, daca este cazul, ENVIECOSMETICS.RO își rezervă dreptul de a livra în ambalaj suplimentar în vederea protecției ambalajului original.

Adresa de returnare a produselor este:

 • Firma: SC CLASSICO BEAUTY STYLE SRL

 • Telefon: 0746 240 335

 • Adresa: str Economu Cezarescu, nr 1-9, camera 7, et 4, ap 12, Bucuresti

 • Pentru orice alte întrebări contactați-ne la office@enviecosmetics.ro

bottom of page